Ledningsgrupper

Berghs ledningsgrupp ansvarar för att skapa förutsättningar och driva en utvecklingskultur. Viktigt är att tydliggöra vårt why, vår riktning, ta tillvara på all potential, identifiera förändringsbehov och skapa forum för samverkan. Berghs ledningsgrupp består av Camilla Wallander, Patrik Hambraeus, Linn Tornerhielm och Christopher Waldekrantz. Vi har en majoritet kvinnliga ledare, och 50/50 fördelning bland kursansvariga lärare. Berghs inspireras och samskapar även med ett Advisory Board, ett pedagogiskt råd och ett inkluderingsråd. Läs mer på: https://www.berghs.se/om-berghs/pedagogik/

Om Berghs

Berghs älskar vi all form av kommunikation. Vi erbjuder kurser, program & företagslösningar på alla nivåer inom kommunikation, något vi gjort sedan 1941. 

Berghs agerar som en hub för kommunikation, där tusentals personer möts och utvecklar en befintlig kompetens eller lär sig något helt nytt. Vi möter upp på plats Stockholm, i vår digitala onlineplattform, i olika städer i världen samt ute hos företag, organisationer och myndigheter. 

Vårt nätverk med 800 lärare/inspiratörer från branschen bidrar till att det vi lär ut ska kunna omsättas i handling omedelbart!

Stockholm

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm Vägbeskrivning info@berghs.se 0858755000 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor